B2B aankopen

Ben je een professionele klant (B2B)? Dan zit je hier op de juiste pagina.
Vandenbroucke Cosmetics is sinds 1927 exclusief verdeler van verscheidene cosmetica merken over de Benelux.
Deze merken verdelen we uitsluitend naar goed uitgekozen verkooppunten en sectoren. Dit om de exclusiviteit van deze merken te behouden en ieder fysiek verkooppunt een eigen verkoopregio aan te bieden.

Als firma hebben we bijna 100 jaar ervaring in de B2B sector en zijn hier dan ook volledig op toegespitst met ons eigen logistiek proces, magazijn, verkoopsysteem en B2B showroom te Blankenberge.
Heeft u een schoonheidsinstituut, wellness centrum, deco- en/of cadeau winkel of ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken voor jouw personeel?
Neem dan contact met ons op via onderstaande link ‘B2B account aanvragen’.

Wanneer we jouw aanvraag goed hebben ontvangen, doen we een interne check, en als alles goed zit ontvang je van ons een persoonlijke login code die toegang geeft tot onze B2B-shop.
Via onze handige B2B shop kan je alle producten aan inkoopprijzen (B2B-prijzen) aankopen en kan de verkoop in jouw winkel starten.

B2B account aanvragen

Online verkopen naar de consument

Online verkoop is essentieel geworden in ieders bedrijfsproces.
Een belangrijke hoeksteen hierbij is dat de relatie tussen verdeler en verkooppunt gerespecteerd blijft.

Voor onze B2B klanten bieden we nu een uniek systeem aan om jouw online verkoop te stimuleren.
Dit zonder kennis te hebben van het beheer van een eigen webshop, het logistieke proces, grote investeringen en bijgevolg ook zonder tijdverlies. Tijd die je het liefste besteed aan jouw job, het geven van diensten (gelaatsverzorgingen, manicure, pedicures,… bijvoorbeeld).
Zo verlies je geen kostbare tijd aan het onderhouden van jouw eigen webshop, het creëren van nieuwe producten en afbeeldingen, rijden naar het postkantoor,…

Dit zijn namelijk zaken die wij van jou overnemen door het aanbieden van onze shop met verkoop rechtstreeks naar de consument toe.
Onze shop is namelijk opengesteld naar de consument toe, volledig in respect met onze relatie als verdeler en verkooppunt.
De consument kan dus online op onze shop producten aankopen, aan B2C prijzen, maar – uniek in onze sector – bij iedere online verkoop gaat er een commissie naar de deelnemende B2B klant.
Via een volledig transparant en geautomatiseerd proces ontvang je maandelijks de uitbetaling van de commissies.

Zo beschik je als verkooppunt over een eigen webshop met een aanbod van meer dan 3000 artikelen, gespreid over een volledig assortiment van beauty artikelen.
Het beheer van de shop gebeurd volledig door ons (inpakken pakjes, voorraadbeheer, advertenties, product omschrijvingen en foto’s, verzenden, klantendienst,…).
De tijd die jij wint investeer je in jouw zaak en in het delen van de site onder jouw cliënteel. Leuk toch?

Interesse?
Klik dan op onderstaande link ‘B2B account aanvragen’ en vul in het veld notities dat u interesse heeft in het online B2C verkoopsysteem, of neem contact op met jouw vast contact persoon in onze firma.
Intern doen we een kleine check en nemen bijgevolg contact met jou op en leggen in detail uit hoe alles te werk gaat.

B2B account aanvragen