10 SEC MASCARA COLLECTION

10 SEC MASCARA COLLECTION
10 SEC MASCARA COLLECTION

Maak kennis met de 10 Sec Mascara-collectie van IsaDora: Length & Lift, Waterproof, Volume en de bekroonde Lift & Curl.
Directe resultaten, waterdichte opties en klassieke favorieten in een nieuwe verpakking.
Vind jouw look en perfecte match binnen de 10 Sec-mascara-serie.

10 SEC COLLECTIE: NIEUWE DESIGNS, DEZELFDE HOGE IMPACT

Naast de talloze nieuwigheden die we lanceren; moet je natuurlijk ook onze klassiekers ervaren, namelijk de: 10 Sec Volume Mascara en Swedish Beauty Award-winnaar 10 Sec Lift & Curl Mascara, in nieuwe verpakking.
Deze nieuwe verpakkingen zijn ontworpen om naadloos binnen IsaDora’s rebranding strategie te passen en zorgen voor een samenhangende look van de collectie, waarbij ze trendy blijven en tegelijkertijd dezelfde hoge impact leveren waar je zo van houdt.

NIEUWE MASCARA MUST-HAVES: MAAK KENNIS MET ONZE LAATSTE INNOVATIES

Til je wimpers naar een hoger niveau met onze nieuwe 10 Sec High Impact Length & Lift Mascara of ontdek waterproof volume in enkele seconden met onze 10 Sec High Impact Waterproof mascara.

LENGTH & LIFT:

Til je wimpers in een handomdraai naar nieuwe hoogten!
De ISADORA 10 SEC HIGH IMPACT LENGTH & LIFT MASCARA zorgt voor een onberispelijke lengte, lift en een look met grote ogen. De combinatie van een innovatief borsteltje en romige textuur zorgt voor een moeiteloze applicatie.

LIFT & CURL:

De ISADORA 10 SEC HIGH IMPACT LIFT & CURL MASCARA, de Zweedse Beauty Award-winnaar, is de perfecte match voor jou als je verbluffend veel volume en meer krul in je wimpers wilt bereiken.
De lichte, opbouwbare en romige formule zorgt binnen enkele seconden voor resultaat. Deze mascara is ook beschikbaar in een Intense Black-variant en biedt dezelfde krachtige voordelen voor degenen die de voorkeur geven aan een diepere, meer dramatische look.

WATERPROOF:

Ervaar je dat jouw mascara in de loop van de dag vervaagt? Houd lift en lengte vast met onze waterproof versie – ISADORA 10 SEC HIGH IMPACT WATERPROOF MASCARA, zodat je wimpers in elke situatie onberispelijk blijven.

VOLUME:

Als je zwarte, volumineuze wimpers wenst, is de ISADORA 10 SEC HIGH IMPACT VOLUME MASCARA voor jou. De veegvaste, langhoudende formule is perfect voor glamour de hele dag.