IsaDora Multi-Use-Sticks

Multi Use SticksMulti Use SticksVan ‘rode wangentjes’ tot gebronsde tinten en glinsterende highlighters. Multisticks hebben ongetwijfeld hun plaats verdiend als onmisbare metgezellen in de beauty case van elke schoonheidsliefhebber. Maar wat is een multistick precies en hoe past deze in jouw dagelijkse schoonheidsroutine? Deze stapsgewijze handleiding helpt u begrijpen hoe u ze kunt gebruiken en de juiste kleur kunt kiezen.

Stap 1 - The Contour Stick

Nadat je je favoriete foundation op je gereinigde huid hebt aangebracht, breng je The Contour Stick aan om extra vorm / contour aan je gelaat te geven en/of om te bronzen. Blend met je vingers, een spons of borstel.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN CONTOUR EN BRONZING?
De plaatsing en keuze van de teint is afhankelijk van het eindresultaat dat u hoopt te bereiken.

  • Contour: Als je vorm wilt geven en diepte wilt toevoegen, kies dan een koele tint. Breng aan op de delen van uw gezicht die u wilt definiëren, zoals de holtes van uw wangen, kaaklijn en zijkanten van uw neus.
  • Bronzing: Als je meer voor een zonovergoten tintje gaat, kies dan voor een warme toon. Breng de stick aan op plekken waar de zon normaal gesproken op uw gezicht zou vallen, zoals jukbeenderen, voorhoofd en het puntje van uw neus.
Stap 2 - The Blush Stick

Met slechts een paar veegbewegingen en een zachte blend creëert deze multitasker een natuurlijke, gezonde en levendige kleur voor uw teint.
Voor een frisse, rode look: breng de stick rechtstreeks aan op de appels van de wangen, of hoger op uw jukbeenderen voor een gelifte look.
Blend uit richting de haarlijn met een kwast, vingers of spons. Je kunt de blush ook op de lippen of oogleden deppen voor een zachte en naturelle afwerking.

Stap 3 - The Glow Stick

Veeg de highlighter stick rechtstreeks op uw huid, daar waar u extra glow wilt hebben, zoals op uw jukbeenderen of neusbrug.
Of breng de stick eerst op uw hand aan en blend verder met uw vingers of een penseel. Blend tot de substantie glad is gestreken, dit kan je doen door op de randen te tikken.
Breng deze crème highlighter aan na de foundation. Als je de glow wilt behouden is het beter om nadien geen poeder meer te gebruiken.