Ontdek het verhaal achter Massada

Natuurlijk & Mineraal

Massada biedt de professionele schoonheidsspecialisten een breed assortiment natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten. Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in esthetiek, schoonheid, verzorging en integrale gezondheid, combineert Massada een unieke samenstelling van producten met een op maat gemaakte salonbehandeling voor iedere patiënt. Deze nieuwe visie en behandelingen zijn gebaseerd op de meest moderne cosmetische inzichten, ingrediënten en technologieën.

De producten worden ontwikkeld in het Spaanse hoofdkantoor te Pamplona op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Dankzij de kwaliteit van deze natuurlijke grondstoffen en uitgebreide ervaring zijn de producten duidelijk te onderscheiden en zeer resultaat gericht. De formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. Alle Massada producten bevatten een synergetische mix van natuurlijke en unieke plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters

Holistische visie

Verzorging, regeneratie en instandhouding zijn de kernbegrippen voor een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurige jeugdige gezichts- en lichaamshuid. Deze inzichten resulteren in een prachtig gamma met heerlijk geurende natuurlijke producten, die alle zintuigen prikkelen en die het lichaam, gezichtshuid en geest optimaal in balans brengt.

Elke Massada behandeling is een unieke beleving, die het fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. De behandelingen en de producten bereiken zichtbare en duurzame resultaten wanneer deze gecombineerd worden met de expertise van u, als professionele schoonheidsspecialist.

Professionele trainingen en uitgebreide ondersteuning worden exclusief voor schoonheidsinstituten aangeboden in een familiale en gezellige sfeer.

Ontdek het gamma

Bio Celular Herstelt het evenwicht, bevat anti-oxidanten, vernieuwt de huidweefsels

Een integrale behandeling van de huid die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van celveroudering. Regenereert, stimuleert en herstelt het evenwicht van de huidweefsels met als resultaat een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. De Biocellular producten dragen het ECOCERT-label, die de beste garantie geeft voor natuurlijke en ecologische cosmetica.

Ontdek het Bio Celular gamma

Hyaluronic Acid

Verstevigd, remineraliserend, revitaliseert de cellen

Het ‘liftende’ gamma van Massada werd gecreëerd om oplossingen te vinden voor huidveroudering. Dankzij het vermogen om vocht vast te houden dient hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te beschermen zodat zij zacht en goed gehydrateerd blijft. De ‘liftende’ lijn van Massada vult het hyaluronzuurniveau snel en doeltreffend aan, zodat de huid jonger en zachter wordt.

Ontdek het Hyaluronic Acid gamma
Pearl Perfection Versnelt huidvernieuwing, dekt grove poriën af, egaliseert de teint

De Pearl Perfection Collectie licht uw huid op en geeft deze een stralende en jeugdige gloed. Dankzij de werking van parelpoeder van gekweekte zoetwaterparels, verrijkt aan aminozuren, krijgt uw huid terug een egale en frisse teint. Behandeling die uw huid hydrateert, verstevigt, herstelt en beschermt. Bevordert de huidvernieuwing, zonder irritatie of het overgevoelig maken van de huid tegen licht, wat resulteert in een fijne, zachte en elastische huid. De unieke samenstelling van actieve ingrediënten verminderen de spiercontracties in het gelaat voor een bepaalde duur die rimpels en expressielijnen veroorzaken.

Ontdek het Pearl Perfection gamma

Sensitive Skin

Brengt de huid terug in evenwicht, werkt beschermend en kalmeert de geïrriteerde, droge huid

De Massada Sensitive Skin Behandeling is rustgevend, verkwikkend en biedt preventieve verzorging aan uw huid. Alle producten bevatten kalmerende ingrediënten tegen een geïrriteerde en schilferige – droge huid. Brengt de vasodilatatie en vasoconstrictie terug in balans, beschermt de haarvaatjes en dient als beschermende barrière in tijden van koud weer en temperatuurveranderingen. Bevatten prebiotica, kalmeert, vermindert roodheid en ontstekingen en hydrateert. Geen parabenen.

Ontdek het Sensitive Skin gamma
Whitening Egaliseert en verheldert de huidtint, elimineert huidverkleuringen - pigmentatie

De Whitening of huidoplichtende lijn van Massada werkt om de verschijning van littekens en onregelmatige pigmentatie te verminderen. Bovendien werken de natuurlijke producten hydraterend en egaliserend. De exclusieve formule bestrijd tekenen van huidveroudering of beschadiging door de zon, zonder schade te berokkenen aan de melanocyten en zonder tirosine te voorkomen. Door deze unieke behandeling krijgt u een stralende tint en geëgaliseerde huid. Studies tonen aan dat er zichtbaar resultaat is na 8 weken tijd.

.

Ontdek het Whitening gamma