Wake Up The Glow Foundation en Concealer

Wake Up The Glow: Een gloednieuwe foundation en concealer met verzorgende ingrediënten

Ben je klaar om jouw nieuwste en meest favoriete make-up product te ontdekken? De Wake Up the Glow Foundation en Wake Up The Glow Concealer zijn er om je make-uproutine radicaal te veranderen. Boordevol verzorgende ingrediënten en een SPF 50, geeft de foundation je huid een natuurlijke en stralende finish, terwijl de concealer, verrijkt met ingrediënten van 67% natuurlijke oorsprong, je huid zal verhelderen en diep hydrateren.

Wake Up The Glow Foundation

De ademende en zijdezachte formule zorgt voor een perfecte look de hele dag door en onthult de natuurlijke glans van je huid. Wake Up the Glow biedt bescherming, hydratatie en een transparante tot medium dekking die je natuurlijke teint laat doorkomen. Deze lichte formule laat jouw huid opnieuw shinen met een gezonde gloed!

Hyaluronic acid, Vitamine E en SPF 50

De ademende formule is doordrenkt met hyaluronzuur en vitamine E + SPF 50 die de natuurlijke hydratatie van de huid onmiddellijk stimuleert, alsook beschermt*. Deze foundation is geschikt voor zowel de droge, normale en gecombineerde huid. Het ruime en inclusieve assortiment van 15 tinten is bewust ontwikkeld om te passen bij een breed spectrum van warme, koude en neutrale ondertonen. Zo vind je altijd de perfecte match, samen met de Wake Up the Glow Concealer. Het is het ultieme duo voor een frisse, gezond ogende teint – elke dag én de hele dag door.

*Instrumentele test, TEWL, 2022
**Extern consumentenpanel

Wake Up The Glow Concealer

Een verhelderende concealer die de huid hydrateert en zorgt voor een stralende finish. Wake Up The Glow Concealer corrigeert, verheldert en verbetert de uitstraling van de huid. De unieke formule is doordrenkt met 3% InstaBright Complex dat de glans verbetert en de microcirculatie van de huid stimuleert.

Dankzij de lichte textuur is deze concealer erg gemakkelijk aan te brengen en versmelt hij met de huid voor een gezonde, egale gloed. De concealer is geformuleerd in 5 neutrale tinten die zich naadloos aanpassen aan je huidskleur en onze Wake Up The Glow Foundation.

Hoe vind je de perfecte foundation en concealerkleur?

Om de juiste foundation kleur voor je huid te kiezen, moet je je ondertoon kennen. We hebben tips verzameld om je te helpen bepalen of je een warme (W), koele (C) of neutrale (N) ondertoon hebt, zodat je de beste match voor jezelf kunt vinden.
Bekijk onze Ondertoon-gids!

De Wake Up The Glow Concealer heeft neutrale (N) ondertonen voor een gemakkelijke match met je foundation.

Voorbeeld; Ik heb een medium (5) ondertoon; dan kies ik voor mijn foundation kleur 5C, 5N of 5W. Als concealer kies ik voor kleur 5N.

Tip! Gebruik voor het contouren een donkerdere concealer!

Wat is mijn ondertoon?
Ontdek onze foundations en concealers
Hoe de concealer en foundation aanbrengen?