Grace Cole: het verhaal

Dagelijkse ontspanning

Kom helemaal tot rust … met de relaxerende producten van Grace Cole

Voel de transformerende kracht van een ontspannend geurmelange en het wellness ritueel van baden in een heerlijk parfum. Gemaakt in Engeland en ontwikkeld door parfumeurs van wereldklasse, werkt Grace Cole onvermoeibaar verder om iedereen luxe producten te bieden, die zacht zijn voor onze huid en planeet en tegen betaalbare prijzen.

Vandaag belichaamt Grace Cole ‘alledaagse verwennerij’ en bieden we u een prachtige collectie bad-, lichaams- en huisgeurproducten aan die heerlijk geuren, maar ook betaalbaar en mooi verpakt zijn om een vleugje luxe aan je huis toe te voegen.

Verzorgende eigenschappen

Bij Grace Cole zijn ze niet alleen trots op de ontwikkeling van hun eigen voortreffelijke geuren, de producten dragen ook nog eens extra zorg voor onze – erg gevoelige – huid. Of het nu gaat om een reinigende handzeep of een luxe body butter, alle producten bevatten uitsluitend de meest zorgzame ingrediënten uit de natuur die onze huid helpt voeden, verzorgen en beschermen. Alle formules bevatten een hoog aantal actieve ingrediënten met een huidvriendelijke pH-waarde en zijn bovendien vrij van parabenen en SLS.

Met trots gemaakt in Engeland voor een duurzamere toekomst

Duurzaamheid: bij Grace Cole zijn ze er trots op te kunnen vermelden dat ze samenwerken met enkel en alleen de beste Engelse leveranciers en nauw met hen samenwerken om ervoor te zorgen dat de toeleveringsketen zo lokaal mogelijk blijft. Dit stelt hen in staat om controle en transparantie te hebben over de toeleveringsketen en zorgt ervoor dat ze de volledige kwaliteitscontrole kunnen bewaren van elk product dat de productielijn verlaat.

Gegarandeerde kwaliteit: bij Grace Cole werkt men nauw samen met Britse parfumeurs van wereldklasse om voortreffelijke luxe geuren voor hun producten te ontwikkelen. De typische Grace Cole geuren zijn allemaal op dezelfde wijze ontwikkeld als een parfum; met verschillende tonen en lagen zodat ze zich in de loop van de tijd ontwikkelen en veranderen wanneer ze op de huid worden gedragen. Zo balanceert men met delicate bloemenakkoorden, verse fruitige extracten en vakkundig geselecteerde basisformules om unieke en onweerstaanbare geuren te creëren, die gebruikt worden tijdens je dagelijkse bad routine of door het hele huis.

Ontdek het gamma

Vegan & Dierproefvrij
Het is Grace Cole’s belofte dat alle producten dierproefvrij zijn. Dit betekent dat geen van hun producten of ingrediënten op dieren zijn getest. In Grace Cole’s missie om een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst te ondersteunen, zijn de meeste van hun producten Vegan en werkt men er hard aan om ervoor te zorgen dat het gehele assortiment in 2022 100% Vegan is.