The English Soap Company

Het Britse merk ‘The English Soap Company’ werd 21 jaar geleden opgericht door Bob & Juliet na het ontdekken van een groot aantal vintage zeepvormen gelegen in een oude fabriek te Kent. Geïnspireerd door de prachtige oude zeepvormen en herinneringen uit hun kindertijd, ontwikkelden Bob & Juliet na jaren oefenen de perfecte luxe zeep.

Deze authentieke werkwijze, verpakt in een modern jasje, is het kernmerk van ‘The English Soap Company’. Jaren werden besteed aan het verder ontwikkelen van de perfecte zeep. Tot nu, waar ‘The English Soap Company’ staat voor heerlijk ruikende zepen die de huid hydrateert en bovendien wordt verpakt in een luxueus, volledig recyclebaar en hip design.

Alle zepen worden ambachtelijk gemaakt op ’the farm’ in East Sussex en dragen zorg voor ons lichaam en onze planeet. Zo zijn alle zepen verpakt in een papieren jasje en bevatten ze geen schadelijke stoffen als parabenen en SLS. Bovendien zijn alle artikelen niet getest op dieren en op basis van plantaardige oliën.

Verfijn resultaten

Prijs

Huidtype

Parfum

Bath & Body

Geschenksets

Accessoires

Trends

Resultaat 1–36 van de 221 resultaten wordt getoond